Uden Parkeren

Uden Parkeren begeleidt de automobilist naar een Parkeerplaats binnen de gemeente Uden.
De keuzen binnen het Hoofdmenu zijn:

– Kaart met huidige positie en alle Parkeerplaatsen
– Kaart met de dichtstbijzijnde Parkeerplaats
– Kaart met de drie goedkoopste Parkeerplaatsen
– Kaart met de gratis Parkeerplaatsen

Om een parkeerplaats uit de aangeboden parkeerplaatsen te selecteren moet U op de desbetreffende parkeerplaats klikken. Er verschijnt dan een label met gegevens over de Parkeerplaats boven het symbool.
Druk vervolgens op “Rijdt naar Parkeerplaats” en de route wordt geladen. Vervolgens is het mogelijk om een keuze te maken tussen auto (bij het zoeken naar de parkeerplaats) en lopen (bij het terugvinden van de auto).

Het standaard selectie menuIMG_0121

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0122

Keuze > Kaart met Huidige Positie

Alle beschikbare parkeerplaatsen worden aangegeven en door op een van de parkeerplaatsen te klikken verschijnt de naam van de parkeerplaats en het geldende tarief per tijdseenheid. Deze parkeerplaats is geselecteerd en door op de knop “Rijdt naar parkeerplaats” te drukken wordt de route planner gestart en de geselecteerde parkeerplaats als bestemming ingevoerd. Wilt U van keuze veranderen, dan kan gewoon een andere parkeerplaats aangeklikt worden.

 

 

 

 

 

 

IMG_0123

Hulpscherm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0124Een van de parkeerplaatsen is geselecteerd en kan als bestemming gebruikt worden voor het navigatie systeem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_0125

De route is geladen en kan gestart worden. Zie ook de mogelijkheid voor het terugvinden van de parkeerplaats door het aangeven van de wandelroute. De wandelroute kan ook geselecteerd worden door op de wandelroute te klikken en vervolgens de navigatie te starten.